Archief

Inschrijvingen nab 2.0 FilmFest open !

Nab 2.0, de nieuwe organisatie voor en door de amateurcineast, organiseert van 7 tot 9 december 2018 haar eerste FilmFest. De filmwedstrijd is alleen toegankelijk voor leden.

 

Ben je (nog) geen lid en wil je aan de wedstrijd meedoen? Dat kan:

- Je gebruikt de Library-muziek van Sabam en je hebt dit jaar de 35 euro Sabam-bijdrage voor Libary-muziek betaald bij BreedBeeld, dan ben je tot eind 2018 voor 10 euro lid bij nab 2.0 en kan je voor de wedstrijd inschrijven.

- Je gebruikt de Library-muziek van Sabam, maar je hebt dit jaar geen 35 euro Sabam-bijdrage voor Libary-muziek betaald bij BreedBeeld, dan moet je bij nab 2.0 de 35 euro betalen om te kunnen inschrijven.

- Je gebruikt geen Library-muziek van Sabam en je bent nog geen lid, dan kan je dat voor 10 euro worden tot 31 december 2018, en inschrijven voor de wedstrijd.

Vergeet niet dat je sowieso altijd zelf verantwoordelijk bent voor het in orde maken van de rechten voor muziek, en voor beeld ook (mocht dit het geval zijn).

 

Hoe inschrijven?

- Je mag maar met één film inschrijven. Alle leden van een coproductie die zich bij inschrijving opgeven, moeten lid zijn. Co-producties worden door één cineast die lid is, ingeschreven. Een tweede co-productie van hetzelfde team kan door een andere cineast van het team, die lid is, worden ingeschreven.

- De film mag gemaakt zijn in 2016, of 2017 of 2018. Maximum duur 25 minuten. Het volledige reglement staat op de website.

- Je mag ook met één 1-minuutfilm inschrijven. Dit moet gerealiseerd zijn in 2018.

- Alle inschrijvingsformulieren vind je op de website.

- Inschrijven kan van 15 oktober tot 1 november (laatste inschrijving 31/10 om 23.59 uur).

- Na inschrijving krijg je instructies voor het bezorgen van de film (kan alleen elektronisch en moet vóór 10/11).

 

Wil je meedoen, wees er snel bij want als de projectietijd vol is, kan je er niet meer bij !

 

Succes aan iedereen !!

 

Meer info op: www.nab2.be

 

 

 

joomla templatesfree joomla templatestemplate joomla

Blue Flower

2020  Bracina   globbers joomla template