Archief

Wedstrijd "Seizoen(en)" loopt weer

In vorige berichten konden jullie lezen dat deze provinciale themawedstrijd on hold werd gezet. Welnu, dat is bij deze opgeheven. 

Even herhalen: De film moet met een seizoen te maken moet hebben: de natuur in één seizoen/of over verschillende seizoenen, een activiteit gelinkt aan een seizoen (bijv. druiven plukken), of een seizoen dat de hoofdrol speelt in een speelfilm of documentaire... Alle genres van film zijn toegelaten en zullen worden beoordeeld op aanwezigheid van het thema, en op originaliteit en uitwerking van het verhaal door een driekoppige jury van buiten Bracina. Er zal ook extra aandacht gaan naar cameravoering, omdat dit een aspect is waar in het algemeen nog heel wat kan worden verbeterd.  

Dankzij een subsidie  van het VAF - dat is het Vlaams Audiovisueel Fonds - zullen er mooie prijzen zijn voor de beste films. De jury selecteert 8 films die in aanmerking komen voor het openbare toonmoment, op zaterdag 6 november in Kasteel La Motte, Sint-Ulriks-Kapelle. En daar bepaalt het publiek voor de helft mee welke film met de hoofdprijs naar huis mag. 

Inschrijven kan tot 20 september (formulier volgt later nog). 

Het is nog enkele maanden: maak dus vrienden en kennissen die al eens een filmpje draaien, warm om mee te doen ! 

Hierbij het reglement met aangepaste data. 

 

Succes !

 

 

joomla templatesfree joomla templatestemplate joomla

Blue Flower

2024  Bracina   globbers joomla template