Archief

Twee filmprojecties om niet te missen !

Themawedstrijd "Seizoen(en)"

Het toonmoment is op zaterdag 6 november vanaf 14.30 uur in het jullie vertrouwde Kasteel La Motte, Dilbeek. Iedereen die van bij het begin aanwezig is, kan ook mee stemmen voor de beste film. Belangrijk om weten is dat de punten van het publiek en die van de jury elk voor de helft meetellen in het eindresultaat. Het publiek kan dus wel degelijk een impact hebben op het eindresultaat !

Interessant is ook dat Tony Jacobs (die geen jurylid was) na elke film de cameravoering kort zal bespreken. De cineast of het publiek kunnen hierop inpikken binnen de beschikbare tijd, daar zal de secretaris op letten. Je kan er dus ook nog wat bijleren !!

De prijsuitreiking is om 17 uur waarna nog een drankje en een hapje worden aangeboden. Iedereen is van harte uitgenodigd, en de toegang is gratis. 

Wedstrijd en toonmoment werden mogelijk met de financiële steun van het VAF, het Vlaams Audiovisueel Fonds. 

 

Filmgala van de provinciale wedstrijd 2021

Veertien dagen later, zaterdag 20 november, is iedereen opnieuw uitgenodigd: ditmaal voor het filmgala van de provinciale wedstrijd. Ook in Kasteel La Motte, Dilbeek, onze vaste projectiezaal. De provinciale wedstrijd, die in het voorjaar plaats had, was dit jaar online. Om de cineasten toch een podium te bieden, werd beslist om zodra het kon een openbare projectie te houden. Intussen is de coronatoestand alweer gewijzigd en zal een mondkapje misschien wel verplicht zijn... Maar laat dat jullie niet weerhouden om te komen kijken! 

De laureaten blijven geheim tot op dit filmgala. De projecties starten om 14 uur in willekeurige volgorde en lopen tot 18 uur, gevolgd door de lang verwachte proclamatie van de laureaten, de prijsuitreiking en een receptie georganiseerd door Videoclub Westrand Dilbeek (SWD). 

 

Voor meer info over beide filmprojecties van BRACINA één adres: bracina.secr@hotmail.com

joomla templatesfree joomla templatestemplate joomla

Blue Flower

2022  Bracina   globbers joomla template