Provinciale wedstrijd 2022 blijft online

Het bestuur van Bracina heeft beslist om de provinciale wedstrijd opnieuw online te houden, net als vorig jaar. De hoofdreden: het vinden van een beschikbare én betaalbare zaal is een probleem aan het worden. Dus wordt geopteerd voor een virtuele wedstrijd met openbare Galaprojectie. 

Inschrijvingen voor de wedstrijd worden ingewacht bij de secretaris vóór 25 april 2022, een mailtje volstaat, er komt geen inschrijvingsformulier. De secretaris zal de clubs hierover nog inlichten. De films moeten op YouTube staan vanaf 30 april tot en met het einde van de wedstrijd op 31 mei. 

De links om de films te bekijken zullen aan de clubs en aan de juryleden worden bezorgd en zullen beschikbaar zijn gedurende het hele verloop van de wedstrijd, namelijk van 3 tot en met 31 mei 2022. Potentiële juryleden worden momenteel aangeschreven.

De Galaprojectie en prijsuitreiking is gepland op 5 november 2022, van 14 tot 18 uur, volgens het zelfde principe als vorig jaar: aantal films tot de projectietijd is opgebruikt, de films worden geprojecteerd in willekeurige volgorde die niet op voorhand wordt bekend gemaakt. Er zijn drie laureaten die een prijs ontvangen. Locatie: Kasteel La Motte in Sint-Ulriks-Kapelle. Organisatie: Hobby Film Ternat voor Bracina.  

 

joomla templatesfree joomla templatestemplate joomla

Blue Flower

2023  Bracina   globbers joomla template