Start Bracina-wedstrijd online

Vanaf vandaag 3 mei - en dat nog tot 31 mei - kan je de films die deelnemen aan de provinciale wedstrijd van Bracina online bekijken. Aan de cineasten zelf werd gevraagd hun film online te zetten - iedereen gebruikte hiervoor YouTube - al dan niet verborgen voor het grote publiek. 

Om de films te bekijken, klik je op de link onderaan en daarna klik je door op de link die bij de film staat die je wilt zien. Er zijn dertien deelnemende films uit 3 filmclubs: 4 van HFT (Ternat), 3 van Skoop (Leuven) en dus 6 van SWD (Dilbeek). In totaal is dat meer dan twee uur film kijken. De langste film duurt 19.50 min en de kortste 2.14 min. Welk soort films het zijn, moet je zelf ontdekken, maar de meeste zijn documentaire/reisfilms. 

Tegelijkertijd zullen drie juryleden van buiten Vlaams-Brabant de films beoordelen. Dit zijn dit jaar: Jean-Paul Grauwels, Magda Weyn en Fabienne De Groote. Ze zullen niet alleen een procentuele quotatie geven maar ook positieve punten en verbeterpunten aangeven. Om het resultaat te kennen, zal je nog moeten wachten tot 5 november. Die dag is een Galavertoning gepland van een aantal van de beste films, die dan eindelijk op applaus zullen kunnen worden onthaald, en zullen ook de prijzen worden uitgereikt. Er zijn een eerste, een tweede en een derde prijs. 

Nu reeds een dikke proficiat aan alle deelnemers en moge de beste winnen !

 

 

BRACINA_inschrijvingen_wedstrijd_2022-05-03

 

joomla templatesfree joomla templatestemplate joomla

Blue Flower

2023  Bracina   globbers joomla template