Afscheid

Beste Bracina-vrienden, 

 

Dit is wellicht een van de laatste posts die ik hier neerpen. Morgen 5 december 2023 heeft de bijzondere algemene vergadering plaats die een einde maakt aan Bracina vzw. De ontbinding moet wel worden goedgekeurd door vier vijfde van de aanwezigen. Maar vermits vier van de vijf overblijvende clubs al een “intentie” tot ontbinding in januari hebben goedgekeurd, zou dat geen probleem mogen zijn. En met de vzw zal ook deze website verdwijnen.

 

Gedurende 18 jaar kon je op www.bracina.be het “nieuws” van Bracina en haar clubs lezen: aankondigingen van wedstrijden, resultaten, feestvieringen, agenda’s, en jammer genoeg ook overlijdensberichten. 

De eerste site werd in 2005 gerealiseerd door Bart Leemans (SCV) en in 2012 overgenomen door Carl Goossens (Locina) die in 2014 ook voor vernieuwing van de look zorgde. 

Zo’n 150 artikels heb ik in die periode gepost, en het was steeds gaarne gedaan. 

 

Net nu het belang aan sociale netwerken in de pers op verschillende manieren in de belangstelling staat, valt nog een netwerk weg. En lid worden van een sportclub zie ik niet zitten. Weet dus dat ik morgen van plan ben om tegen de ontbinding te stemmen, want voor de vriendschappen die ik verlies - uit het oog is uit het hart -, heb ik geen alternatief klaar. 

 

Het was een boeiende periode waarvan ik met droevig hart afscheid neem. 

 

Michelle

joomla templatesfree joomla templatestemplate joomla

Blue Flower

2024  Bracina   globbers joomla template