Archief

Themawedstrijd "seizoen(en)" uitgesteld tot 2021

De filmwedstrijd met als thema Seizoen(en), voorzien voor dit najaar, wordt met een jaar verlengd.

Alle "seizoenen" zullen dus nogmaals aan bod komen en wie beelden tekort heeft, of nu pas een schitterend idee heeft voor de winter, lente of zomer, kan in gang schieten en zijn film gemonteerd krijgen voor het najaar van 2021.

Wat overeind blijft, is dat de film echt wel met een seizoen te maken moet hebben: een activiteit gelinkt aan een seizoen, of een seizoen dat de hoofdrol speelt... Alle genres van film zijn toegelaten, ook zogenaamde interludium-films (al zal je er om te winnen, toch een goed verhaal moeten insteken !)...

De films zullen worden beoordeeld op aanwezigheid van het thema, en op originaliteit en uitwerking van het verhaal door een jury van buiten Bracina. 

(Maar er is meer: er zal ook gekeken worden naar de cameravoering. En daar verwachten we dat je met je camera meer doet dan statisch registreren. Freddy Bellis, die in oktober vorig jaar bij Bracina een cursus hierover gaf, zal speciaal naar dit aspect kijken en op de openbare projectie enkele films met goede of verbeterbare cameravoering bespreken.) Onder voorbehoud

De subsidie die Bracina van het VAF - dat is het Vlaams Audiovisueel Fonds - heeft gekregen voor deze  activiteit met regionale spreiding, mogen we behouden en gebruiken voor de wedstrijd en projectie van volgend jaar.  Dat betekent dat er mooie prijzen zullen zijn voor de beste films, maar ook dat er extra reclame mag worden gemaakt voor deze themawedstrijd. En iedereen kan meedoen, ook niet-Bracina-leden ! Wij vragen dus aan Bracina-leden om in hun omgeving filmers te overtuigen om mee te doen en vrienden/familie/kennissen/buren om te komen supporteren voor die cineasten... Want vergeet niet: het publiek bepaalt mee de winnaars !!!

Vergeet niet op een 'veilige' manier beelden te schieten zodat het plezier lang kan duren...

Hou jullie goed en zorg voor elkaar.

 

 

Reglement themawedstrijd "Seizoen(en)"

Inschrijvingsformulieren later beschikbaar via deze weg.

 

joomla templatesfree joomla templatestemplate joomla

Blue Flower

2022  Bracina   globbers joomla template