Archief

Laureaten bekend op Gala in november

Hallo iedereen, 

De eerste online-wedstrijd van Bracinafilms is voorbij. De juryleden hebben hun quotaties doorgegeven aan de secretaris, die als enige weet wie de meeste punten kreeg.  

En zijn lippen blijven verzegeld tot de Galafilmprojectie op 20 november in Kasteel La Motte in Sint-Ulriks-Kapelle. Van 14 tot 18 uur kunnen 11 van de 16 films worden geprojecteerd in drie blokken, in willekeurige volgorde en er wordt vooraf niet bekend gemaakt welke films dit zijn. Zo zal het hopelijk een hoogtepunt worden in dit tweede coronajaar. Intussen heeft de secretaris berekend dat de films gemiddeld 23 keer werden bekeken. Of dat veel of weinig is, laat ik aan jullie beoordeling over. 

De Gala wordt afgesloten met de prijsuitreiking aan de drie laureaten (eerste, tweede en derde plaats in het algemeen klassement) en een receptie. Er zal ook een palmares beschikbaar zijn met het algemene klassement. Nog vermelden dat Etienne Ghellynck als jurylid werd vervangen door Tony Jacobs. 

Maar eer het zover is, zijn er nog twee activiteiten van Bracina die om jullie aandacht smeken... Zie andere artikeltjes. 

Tot binnenkort. 

joomla templatesfree joomla templatestemplate joomla

Blue Flower

2023  Bracina   globbers joomla template