Bracina 50 jaar - Aflevering 27 – 1998

 

Uit de bestuursverslagen

Op de algemene ledenvergadering in het Provinciaal Domein Kessel-Lo zijn Willy Van Blaere (VSCB) en Maurice Crabbe (SWD) herkiesbaar en worden als voorzitter en penningmeester ook effectief herverkozen; andere kandidaten zijn er niet. Paul Wouters en Georges De Waele (Damci) geven hun ontslag voor het einde van hun termijn van twee jaar. Ook hier geen nieuwe kandidaten. Joris Salaets (HFG) verklaart zich bereid om de taak van ondervoorzitter op zich te nemen maar naar een secretaris moet nog worden gezocht. Willy Bollyn (HFG) neemt de techniek voor zijn rekening.

De viering van 20 jaar Bracina heeft de geldreserve flink doen slinken en het motto wordt: minder uitgaven en meer inkomsten.

 

30 jaar HFG

De provinciale wedstrijd wordt uitbesteed aan de Heverleese Film- en Videogroep (HFG), ter gelegenheid van hun 30-jarig bestaan. Plaats van het gebeuren is CC De Borre in Bierbeek, op 4 en 5 april. De juryleden, Magda Verbist (Limburg), Werner Van Branteghem (West-Vlaanderen), Raymond Cardinael en Yvonne Verbruggen (Antwerpen) en Roger Vounckx (Oost-Vlaanderen), moeten 10 juniorfilms en 28 seniorfilms quoteren. Laureaat bij de juniores is Lucien Baes (HFG) met "St Lucia smaragd van de Cariben", tweede is Jan Borms (HFT) met "Unlimited" en derde Herman H.O. Wilms met "Het Katharisme in Occitanië". Bij de seniores wint Florent Van Opstal (SWD) met "Natuurbehoud… de moeite waard", tweede wordt Johan Leemans (SCV) met "Living on a dream" en derde Louis Pauwels (SWD) met "Ze leven in alle eenzaamheid".

De wisselbeker juniores wordt niet uitgereikt, die van de seniores is voor SCV. 

 

Bestuur: Willy Van Blaere (voorzitter), Joris Salaets (ondervoorzitter), Maurice Crabbe (penningmeester) en Willy Bollyn (technisch raadgever)

 

Samenstelling raad van bestuur: Willy Van Blaere en Robert Vercauteren (SCB), Leo Ceuppens en Eddy Stas (K65), Jean-Pierre Van Cauwenberge en Willy Savenberg (HFT), Maurice Crabbe en Luc De Clercq (SWD), Joris Salaets en Willy Bollyn (HFG), Theo Gillard en Fred Verbeeck (Locina), Gustaaf Swinnen(Damci), Chrétien Van Vooren en Willy Van Bamis (SCV), ?? (VCZ), Luc Peron en Johan Vervoort (Cinéoks), Emile Van Der Niepen en Georges Vanoppen (AVT), Philemon Luytens (HFVC) en Gaston Bourlet (Webas) 

 

Aantal clubs: 13

Smalfilm- en VideoClub Brussel, VSCB (Ganshoren), Foto- en cineclub Keerpunt 65 (Keerbergen), Hobby Film Ternat, HFT (Ternat), Smalfilm- en videoclub Westrand Dilbeek (SWD), Heverleese Film- en Videogroep, Film & Videoteam Locina (Leuven), Damci (Diest), Smalfilm- en Videoclub Vilvoorde (SCV), WEst-Brusselse AmateurSmalfilmers (Webas), VideoClub Zennevallei (VCZ), Videoclub Cinéoks (Okselaar) en Amateur Videasten Tienen (AVT), Heverse Film- en Videoclub (HFVC)

joomla templatesfree joomla templatestemplate joomla

Blue Flower

2022  Bracina   globbers joomla template