Doe mee en maak een film over "seizoen(en)"!!! UITGESTELD

Bracina organiseert in het najaar van 2020 een nieuwe filmwedstrijd met als thema: Seizoen(en). 

Op algemene aanvraag werd gekozen voor een zeer toegankelijk thema: "seizoenen", maar het mag ook één "seizoen" zijn, dan heb je bovendien keuze uit 4 mogelijkheden. 

Om deel te kunnen nemen, moet jouw film echt wel met een seizoen te maken hebben: een activiteit gelinkt aan een seizoen, of een seizoen dat de hoofdrol speelt... Alle genres van film zijn toegelaten, ook zogenaamde interludium-films (al zal je er om te winnen, toch een goed verhaal moeten insteken !)...

De films zullen worden beoordeeld op aanwezigheid van het thema, en op originaliteit en uitwerking van het verhaal door een jury van buiten Bracina. 

Maar er is meer: er zal ook gekeken worden naar de cameravoering. En daar verwachten we dat je met je camera meer doet dan statisch registreren. Freddy Bellis, die in oktober vorig jaar bij Bracina een cursus hierover gaf, zal speciaal naar dit aspect kijken en op de openbare projectie enkele films met goede of verbeterbare cameravoering bespreken. 

Bracina heeft van het VAF - dat is het Vlaams Audiovisueel Fonds - een subsidie gekregen voor deze  activiteit met regionale spreiding. Dat betekent dat er mooie prijzen zullen zijn voor de beste films, maar ook dat er extra reclame mag worden gemaakt voor deze themawedstrijd. En iedereen kan meedoen, ook niet-Bracina-leden ! Wij vragen dus aan Bracina-leden om in hun omgeving filmers te overtuigen om mee te doen en vrienden/familie/kennissen/buren om te komen supporteren voor die cineasten... Want vergeet niet: het publiek bepaalt mee de winnaars !!!

Nu is het alleen wachten op sneeuw om het winterseizoen aan bod te laten komen...

Al zit er dat volgens de weermannen en -vrouwen (nog) niet in. Maar uitstel is geen afstel: de lente en de zomer moeten nog beginnen... 

Reglement themawedstrijd "Seizoen(en)" (aangepast!)

Inschrijvingsformulieren zullen weldra beschikbaar zijn via deze weg.

 

joomla templatesfree joomla templatestemplate joomla

Blue Flower

2020  Bracina   globbers joomla template